2013-08-09 01:55:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - átgondolt és megfontolt

Napi horoszkóp augusztus 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön kifejezetten jó barát, nem is csoda, ha a barátságát sokan fontosnak tartják, és mindent megtesznek azért, hogy a szívébe zárja őket. Tartson azonban mértéket: ne várjon el túl sokat, és ne ígérjen olyat, amit nem tud betartani!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Még mindig nem pihenhet, rengeteg az elintézésre váró feladata. Ön örömmel végzi a munkáját, de a szervezete már üdülésre vágyik. Sajnos ez önnél azt jelentheti, hogy előre kell dolgoznia, nem adhatja át senkinek a teendői jó részét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jól teszi, ha változtat végre a külsején. A fodrász, a kozmetikus csak önre vár: ideje egy kis vagány frizurával, haj és szemfestéssel feldobnia magát. A tartós tetoválástól azonban óvakodjon: lehet, hogy túl hamar megunná.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Merészebb, erősebb és önbizalommal teltebb, mint amilyen az utóbbi években volt. Ennek köszönhetik, hogy hamarosan új fordulatot vesz az élete, sorsának kereke nagy lendülettel indul be. Ne feledkezzen el a régi támogatóiról sem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Átgondolt és megfontolt minden cselekedetében. Ráébredhet arra is, hogy felül kellene vizsgálnia bizonyos kapcsolatait, mert egyesek túlságosan is a kihasználás területére tévedtek. Nem kell szakítania, csak figyelmeztesse őket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A sok új feladatnak is köszönheti, hogy egészen megfiatalodik. Úgy látszik, ön az a fajta, akit a tettek, az aktivitás nem leterhel, hanem energizál. Azért néha a pihenésre is gondolnia kell! Meditáljon többet!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Felelős munkát kaphat végre. Minden erejét és szaktudását össze kell azonban szednie ahhoz, ha meg akar felelni a környezete és a saját elvárásainak. Nem szégyen, ha ehhez segítséget kér egy tapasztaltabbtól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Régóta halogatott ügyeit ma egy csapásra elintézheti. A hivatalnokok ma különösen barátságosak és mosolygósak önnel. Ha ön szingli, akár még flörtölhet is egyikükkel, ha önnek is tetszik az illető.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Türelemmel végzi a munkáját, csak már egy kicsit unja. Kedve támadhat, hogy végre valami másban is kipróbálja magát. Ha nem tudja, hogy mi is lehet az, akkor találkozzon ma este egy barátjával. Remek ötlete lehet az ön számára.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Érzelmi téren elbizonytalanodott, egyre többet foglalkoztatja a szakítás gondolata. Azonban önmagától nem tud elszakadni. És a probléma gyökere lehet, hogy inkább ott, mintsem a másik emberben van. Gondolkozzon el ezen!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben sok dologról le kellett mondania, de a célt szerencsére nem tévesztette szem elől. És az a fontos. Ha lassítják is a körülmények, hamarosan új lendületet vesz a sorsa. És akkor már le sem tudja fékezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Vidám napra számíthat. Minden percét képes teljességgel és örömmel megélni: szinte mintha gyermek lenne újra. A világ kincsestárrá vált az ön szemében, a gyönyörűséget könnyen megtalálja. És a gyönyört is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: